Lid worden

Home Lid worden

People’s Business brengt ondernemers en bestuurders van bedrijven, overheid en kennisinstellingen met elkaar in contact. Dat gebeurt via diverse netwerkbijeenkomsten, die georganiseerd worden op wisselende plekken in de regio, en door onze online nieuwsportal flevolandbusiness.news.

Wilt u altijd op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in de regio en daarnaast ook in contact komen met inspirerende ondernemers uit uw regio? Kijk dan onderstaand naar de mogelijkheden.

Heeft u ook een mooi bedrijf en wilt u anderen dat ook laten weten?

Voordelen

Wanneer u lid wordt van het netwerk van People’s Business, kunt u zich online en offline zichtbaar maken. Door aanwezigheid op de online nieuwsportal en de mogelijkheid om bij elke netwerkbijeenkomst aanwezig te zijn, biedt het u een unieke kans om uw bedrijf aan te bieden in de regio.

Wanneer u lid wordt van het People’s Business netwerk, brengt dat onderstaande voordelen met zich mee:

  • U krijgt een online bedrijfsprofiel op dit regionale online portal, waarmee 68.000 mensen maandelijks worden bereikt;
  • Een persoonlijke introductie met foto en korte toelichting op dit regionale online portal;
  • U mag bij elke netwerkbijeenkomst aanwezig zijn. Er wordt ongeveer 10 keer per jaar een netwerkbijeenkomst georganiseerd op wisselende locaties in de regio. De bijeenkomsten starten vanaf 17.00 uur en eindigen rond 20.30 uur;
  • Voorafgaand aan de netwerkbijeenkomsten krijgt u een overzicht van alle aanwezigen;
  • U mag altijd een keer een introducee meenemen (zie voorwaarden);
  • Elke bijeenkomst heeft een interessant programma waarbij er ruim voldoende tijd is gepland om te netwerken met andere inspirerende aanwezigen;
  • Elke bijeenkomst wordt volledig georganiseerd, dat betekend dat dranken en happen altijd inclusief zijn.

Voor slechts 250,- euro per jaar per persoon of 375,- euro voor een bedrijfslidmaatschap (max. 5 personen) bent u al lid van People’s Business.

Voorwaarden

Het lidmaatschap kan op elk gewenst tijdstip ingaan. Genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Een bedrijfslidmaatschap is voor maximaal vijf personen per organisatie die wisselend de bijeenkomsten willen bezoeken. Elk lidmaatschap loopt tot het einde van het jaar en wordt stilzwijgend met een jaar verlengd, tenzij het voor 1 november wordt opgezegd. Opzeggen kan uitsluitend per mail naar info@peoples-business.nl. U bent altijd welkom om eenmalig en vrijblijvend één van onze netwerkbijeenkomsten te bezoeken. Aanmelden is wel verplicht.

Nieuwsbrief

Blijf up-to-date van het regionale zakennieuws en meldt u gratis aan voor de wekelijkse nieuwsbrief. Vul uw e-mailadres in en u ontvangt een bevestigingsmail. Een ieder kan zich hier kosteloos voor inschrijven.

Contact

Voor meer informatie en/of contact kunt u via onderstaande wegen contact met ons opnemen:

Telefoon:            0514 – 56 01 66

E-mail:               info@flevolandbusiness.news

Heeft u als organisatie een activiteit of bijeenkomst die u graag wilt vermelden op deze website? Dat kan! Neemt u hiervoor contact met ons op dan kunnen we de mogelijkheden met elkaar bespreken.

Ik word lid!

Wanneer u direct lid wil worden van het People’s Business Netwerk, kunt u een mail sturen naar info@peoples-business.nl U krijgt binnen enkele dagen reactie van ons zodat we de aanmelding kunnen voltooien.

U bent van harte welkom binnen het netwerk van People’s Business!

Voor slechts 250,- euro per jaar per persoon of 375,- euro voor een bedrijfslidmaatschap (max. 5 personen) bent u al lid van People’s Business.

Share This