Olympia Harderwijk heeft nieuwe kapitein aan het roer

Olympia Harderwijk heeft nieuwe kapitein aan het roer

In augustus van dit jaar heeft franchisenemer Koos Piena Olympia Harderwijk overgenomen van Mirjam Heemsbergen. Piena onderneemt al ruim 20 jaar bij Olympia. Naast de vestiging in Harderwijk is hij ook franchisenemer van Olympia Almere.

Piena wil in Harderwijk steeds meer mensen werk van betekenis geven. “Het wordt steeds belangrijker dat werk ook nut heeft. Invulling geven aan jouw plaats in de maatschappij via je werk is waar wij ons op focussen tijdens de gesprekken met kandidaten. Maar ook als we de vacatures bespreken met onze opdrachtgevers.”

Olympia Harderwijk      

De medewerkers van de vestiging Harderwijk zijn allemaal ervaren in de branche en weten dan ook als geen ander hoe belangrijk werk voor mensen is. Piena: “Ik kijk ernaar uit om samen met dit mooie en enthousiaste team het succes van de vestiging Harderwijk voort te zetten en de mogelijkheden die de samenwerking tussen Harderwijk en Almere biedt, verder te benutten.”

Over Koos Piena

In augustus 1998 is Koos begonnen bij Olympia. Hij was destijds de tweede franchisenemer van Olympia. In tien jaar tijd zwaaide Koos in maar liefst vier Olympia-vestigingen in Zuid-Holland de scepter. Uiteindelijk heeft hij de vier vestigingen verkocht en nam hij in oktober 2010 de vestiging in Almere over. Zo kon hij dichter bij huis ondernemen. In de afgelopen negen jaar heeft Koos hier met zijn team een stevige marktpositie verworven met een hoge klanttevredenheidsscore. Hij wil nu ook het succes van de vestiging Harderwijk verder uitbreiden.

Over Olympia

‘Wij zijn Olympia.’ Dagelijks wordt er aan ruim 10.000 mensen werk van betekenis geboden: werk waarmee mensen betekenis geven aan hun leven en/of dat van anderen. In een arbeidsmarkt die voortdurend verandert, is Olympia de gesprekspartner voor mensen bedrijven die zich willen ontwikkelen. Met ruim 130 vestigingen is Olympia lokaal aanwezig om bedrijven en mensen met elkaar te verbinden: 700 medewerkers zorgen voor verbonden mensen en blije opdrachtgevers

Ook interessant:

[bibblio style="bib__module bib--row-3 bib--font-georgia bib--white-label bib--recency-show bib--default bib--size-18 bib--title-only bib--split bib--portrait"]

Wilt u reageren?

Uw email adres wordt niet weergegeven bij uw reactie.

Share This

Share This

Share this post with your friends!