Over ons

Home Over ons

Welkom op de online nieuwsportal van People’s Business

Deze nieuwsportal biedt regionaal economisch nieuws aan, gericht op het bedrijfsleven in de provincie Flevoland. Voor regionaal economisch nieuws is het bedrijfsleven afhankelijk van verschillende kanalen. Het is voor het MKB belangrijk te weten wat er speelt in de regio. Door nieuws te bundelen op een centrale plaats, kunnen wij voorzien in een grote behoefte.

Economisch nieuws maar ook trends, ontwikkelingen en thema’s die die voor het bedrijfsleven belangrijk zijn om bij te blijven in een snel veranderend economisch speelveld. Naast het bedrijfsleven is er tevens aandacht voor nieuws vanuit overheid en onderwijs.

Bedrijven en organisaties die relevant nieuws willen aanbieden, kunnen dit per email sturen naar redactie@flevolandbusiness.news. Dit wordt beoordeeld door onze redactie en wordt kosteloos geplaatst.

Via onderstaande Social Media kanalen zijn de dagelijkse nieuwsberichten ook te volgen:

LinkedInTwitterFacebook

Een ieder kan zich abonneren door middel van een gratis nieuwsbrief die wekelijks verschijnt.

Mission Statement

De Mission Statement van People’s Business is het bij elkaar brengen van ondernemers en onderlinge samenwerking stimuleren. Dit doen we door het aanbieden van nieuws en relevante ondernemersinformatie op deze website. Daarnaast organiseren we maandelijks netwerkbijeenkomsten waar men elkaar kan ontmoeten.

Historie

People’s Business is een netwerkorganisatie die bijeenkomsten organiseert voor ondernemers én een nieuwswebsite heeft. Het bedrijf bestaat sinds 1998 en is gevestigd in Lemmer. Bij People’s Business werken 9 medewerkers. In eerste instantie is het bedrijf begonnen als uitgeverij voor het regionaal bedrijfsleven.

Sinds 1998 heeft het bedrijf tijdschriften uitgegeven in regio’s Zwolle, Twente, Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Gooi- en Eemland. Deze tijdschriften werden sinds 2005 uitgebreid met netwerkevenementen, congressen en andere kennisbijeenkomsten. Door de opkomst van nieuwe media is het businessmodel (en daarmee het verdienmodel) van het bedrijf veranderd. De magazines zijn steeds minder belangrijk geworden en de evenementen zijn de basis van het bedrijf geworden.

Sinds 2016 heeft People’s Business het gedrukte magazine definitief vervangen voor een digitaal magazine. Echter het digitale magazine heeft te weinig dagelijkse lezers en daardoor worden onvoldoende ondernemers bereikt. People’s Business zal het magazine doorzetten in de vorm van een nieuwsportal. Deze nieuwswebsite  bundelt zakelijk nieuws voor ondernemers in de provincie Overijssel. Ondernemers kunnen zich abonneren op een wekelijkse nieuwsbrief waardoor ze het belangrijkste nieuws in hun mailbox ontvangen.